Вести што го содржат тагот Просинечки

Просинечки: Јас во Македонија? Првпат слушам...

„Првпат слушам за нешто такво и не сум разговарал со никого од федерацијата на Македонија“

Прочитај повеќе

Сејдини за МАКФУДБАЛ: Просинечки е шпекулација, не сме преговарале со никого, прв ќе биде Ангеловски

Претседателот Муамед Сејдини вели дека ФФМ досега нема преговарано апсолутно со никого

Прочитај повеќе

G-G32VEZ5NYJ