Вести од ФФМ

Актуелно

Сејдини кандидат на ОФС Кичево за нов претседателски мандат во ФФМ

Сите присутни 30 делегати му дале поддршка на Сејдини.

Прочитај повеќе

За проневерените 2,4 милиони евра од ФФМ: Обвинетата сметководителка од дома ги бришела трагите во системот

Од Финансиската полиција констатирале дека таа повеќепати од дома правела измени во системот за да ги избрише трагите

Прочитај повеќе

Од ОФС Тетово обвинуваат за флагрантно мешање на политиката во спортот

Од актуелното раководство на ОФС Тетово денеска одржаа прес-конференција

Прочитај повеќе

ОФС Струмица одлучи да не даде делегати за Изборното собрание на ФФМ

ОФС Струмица вечерва одржа собрание, но донесе одлука да не предложи делeгати за престојното Изборно собрание на ФФМ

Прочитај повеќе

Раководството на ФФМ на состанок со првите луѓе на Турската фудбалска федерација

Претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини и генералниот секретар Филип Поповски одржаа работен состанок со високите гости од Турција

Прочитај повеќе

G-G32VEZ5NYJ