Дрита го промовираше Рони Синани

Македонскиот втоиролигаш Дрита го промовираше новото засилување Рони Синани. Тој доаѓа од Вардар Форино и треба да го засили средниот ред на Дрита. 

Тимот од Боговиње ја реализира втората фаза од зимските подготовки. Денеска ќе одигра пријателски натпревар против српскиот тим Јагодина. 

Дрита во пролетниот дел од шампионатот во Втората лига Запад ќе се бори за опстанок со оглед дека есента собра скромни 10 бода. 

  
G-G32VEZ5NYJ