Вести од ФФМ

Актуелно

ФФМ ќе продолжи со грижа за младинските категории, футсал и женските лиги, како и за службените лица во сите категории

Сите наведени трошоци ќе ги покрива ФФМ

Прочитај повеќе

Сејдини: Како што ветивме, брзо се договоривме со Ангеловски

„Како што ветивме пред јавноста за нашиот прв избор за селектор, го продолжуваме патот кон успехот“

Прочитај повеќе

ФФМ потсетува клубовите до четврток да аплицираат за добивање ваучер

Барањето треба да биде доставено до ФФМ до четврток

Прочитај повеќе

Преодниот рок во Македонија ќе трае од 15 јануари до 11 февруари

Барањата кои ќе бидат доставени по 23.59 часот на 11 февруари, ќе се сметаат за ненавремени

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Историскиот говор на Тони Стојановски испишан во ФФМ

„Победа за радост на душата! Оваа Македонија ќе живее. Ќе живее уште!“

Прочитај повеќе

G-G32VEZ5NYJ