Вести од Втора лига

Втора лига Запад: Охриѓани на гости во Автокоманда, Велешта го пречекува Гостивар

Во Автокоманда гостува Охрид Лихнидос, тимот кој игра одличен фудбал

Прочитај повеќе

Втора лига Исток: Брегалница на гости во Кочани, Тиквеш го пречекува Кит Го

Трката меѓу Брегалница и Тиквеш за врвот продолжува секое наредно коло

Прочитај повеќе

Општина Гостивар го спасува Вардар Форино - Донација од 100.000 денари

Општина Гостивар не дозволува да згасне фудбалскиот второлигаш

Прочитај повеќе

МАКФУДБАЛ-ИГРАЧ НА 12.КОЛО ВО ВТОРИТЕ ЛИГИ: Андреј Кудијан (Брегалница)

Андреј Кудијан е избран за МАКФУДБАЛ-ИГРАЧ на 12.коло во вторите фудбалски лиги

Прочитај повеќе

МАКФУДБАЛ - ТИМ НА 12.КОЛО ВО ВТОРИТЕ ЛИГИ !

МАКФУДБАЛ го издвои најдобриот тим за 12.коло во вторите лиги.

Прочитај повеќе