Емотивно видео: Фудбалерите ја израдуваа Македонија

Можеби за светот 2020 беше една од најтешките години, мачна и исцрпувачка, со голем здравствен прецизвик, но за Македонија, барем на фудбалски план, беше неверојатна. Остварен е историскиот сон за пласман на Европско првенство, за неполни шест месеци нашиот национален тим ќе биде дел од собирот на најквалитетните селекции на Стариот континент. 

Секое ново потсетување на огромниот успех буди нови емоции...
 
G-G32VEZ5NYJ