СЕГА Е НАШЕ ВРЕМЕ - Благоја Милевски: Кај младите има огромен потенцијал и за А-тимот (ВИДЕО)

Селекторот на фудбалската репрезентација на Македонија до 21 година, Благоја Милевски, во новогодишно интервју во „Куќа на фудбалот“ зборува за последниот квалификациски циклус и „административната“ одлука која неговата генерација ја чинеше нов пласман на Европско првенство. 

Слушнете го размислувањето на „Сер Боби“ за создавањето нови А репрезентативци и потенцијалот на новата генерација македонски фудбалери.

 
G-G32VEZ5NYJ