СЕГА Е НАШЕ ВРЕМЕ: Супер-мотивација за триумф над Грузија - Цел живот, Македонија (ВИДЕО)

Атмосферата се загрева. Македонија е на чекор до Европско првенство. Уште два дена до големото финале. Фудбалската федерација на Македонија се обидува да им внесе дополнителна енергија на фудбалските репрезентативци и на стручниот штаб дека целата нација ги поддржува и го исчекува четврток, денот кога Македонија може да ја промени свијата фудбалска историја.